måndag 22 augusti 2011

Garagetak

Takstolarna är på plats



Här har Markus hunnit spika upp bräderna till taket

Idag jobbas det vidare med taket, Markus drar iväg till USA på onsdag för att spela hockey i Wold Police & Fire Games så det gäller att ligga i för sedan blir lungt på byggfronten ett tag framöver när han är borta..

När snön försvann från taket i våras så märkte vi att takpannor från två ställen på taket hade gått sönder, förmodligen pga det var så mycket snö i vintras. Detta påpekades snabbt för LBhus som sa att de skulle komma och fixa det...de har fortfarande inte kommit och senaste budet var att att de ska komma nu på Onsdag, så vi får väl se om de dyker upp. 

2 kommentarer:

  1. Vi har byggt samma husmodell och har haft samma problem som er. Dock ville inte LB-hus ordna felet p.g.a. att det var snöras som orsakade det. Hos oss gick även vindskivan, hängrännan och stormlisten sönder.

    SvaraRadera
  2. Hejsan anonym!
    Va konstigt att inte LBhus tar på sig att reparera skadorna, ni har ju garanti på det så de ska ju komma och fixa det även om det är konstaterat att det var snöras.

    Vi har ju oxå konstaterat att det var pga att det var så mycket snö på taket i vintras, men nu vet vi ju att takpannorna inte håller för den tyngden, så för oss blir det att skotta av just där och sätta dit ett snörasskydd så att det inte fortsätter att gå sönder.

    Men jag tycker att ni ska ta kontakt med LBhus huvudkontor så får de se till att ordna någon som kommer och fixar det som har gått sönder.

    SvaraRadera