onsdag 11 september 2013

Övervåning





Nu har vi kommit igång med att färdigställa övervåningen. Vi tänker oss att göra två stora sovrum (men förbereda för att göra två mindre av ett stort.) Badrum ,med badkar & ett allrum.




Just nu håller vi på med att få upp isoleringen



2 kommentarer:

  1. Åh vad spännande att se, vi har ett likadant hus och tänkte börja sadla på reglarna nu i vinter för att lyfta isoleringen till våren när det blir varmare. Vi har haft funderingar på att göra öppet upp i nock med synliga bjälkar på hela ovanvåningen, får se om det är möjligt att få till det eller vi får lägga ner det projektet och ha vanligt tak. Annars har vi nog tänkt bygga efter hur standardplanlösningen ser ut.
    Med vänlig hälsning, Sara.

    SvaraRadera
  2. Hej igen!
    Vi har nu efter lite funderingar bestämt oss för att bygga med vind. Kunde inte finna någon bra lösning med röret som går till badrummet, det kommer ju upp på motsatt sida. Tror det hade blivit mycket jobb, vi fokuserar på att få klart och kunna flytta upp nästa år. Ska bli så roligt att det händer grejer och få sätta klorna i inredningsarbetet! Har redan köpt tapet till fondvägg i barnens rum, Elias ska få sin i present imorgon på sin 5-årsdag. Thea fick ju sin när hon fyllde 1 år. Tanken var ju att vi skulle påbörjat detta i år och flyttat upp lagom innan jul, men sambon var med om en olycka och garagebygget blev därmed fördröjt och vinden kunde inte tömmas. Nu är dock garage klart och vinden står redo för bygge, ska bara ha lite kalas först sen är det nya byggtag.

    SvaraRadera